20 Februari 2014

Lips
Fräscha vår läppar i korall och apprikos. Kanske lite starka nyanser, men det kan ju vara ballt med en färgklick! Köpte ett ysl läppsift som jag tappade efter en månad, så surt! Älskade färgen, 1 beige charnel. Men ska köpa ett nytt till våren, får se om jag köper samma färg eller om jag är lite mer vågad!

17 Februari 2014

Spring cravings
Dagen bjöd ju på lite solsken och det gjorde verkligen mig att känna ett sug efter våren. Älskar våren när allt blir grönt igen och det börjar bli varmt, så man ha lättare kläder på sig, sitta ute i solen. Gjorde ett colage med massa fina grejer jag vill våren, booycut jeans ett par lite ljusare och ett lite mörkare, mycket fina klänningar och kjolar. I accosear väg craving en svart hatt, har letat och letat och letat, men antingen är det för stor storlek, för liten skärm, fel färg eller ful form, alltid är det något. 
Åååh vad jag längtar till våren och värmen!!

17 Februari 2014


Vet inte om det bara är jag som tycker att är väldigt skönt att det endast är 5 skoldagar till sportlovet. Behöver verkligen tid för att samla energi och samla ihop mig själv lite. Känns just nu som att allt bara rinner ur mina händer och jag har verkligen inte koll på någonting. Allting känns rätt grått och trist, lika så vädret! Men det blir inte bättre än vad man gör sig antar jag.

Har haft en lång och skön helg. Var ledig i fredags och valde att vara hemma idag också. Började dagen med en powerwalk, har hört att det ska vara bra att gå på morgonen innan man ätit, så varför inte testa?   När jag kom hem gjorde jag i varje fall en väl förtjänt brunch till mig och mamma. Ska försöka plugga lite idag annars blir det nog en lugn dag. 


7 Februari 2014

 
Köpte en ipad mini för en del av mina julklappspengar och måste säga att jag är så nöjd! Förut tänkte jag, vem fasiken köper en mini? Varken en surfplatta eller telefon, förstor men ändå för liten. Men nu är det det jag tycker är det allra bästa med den. Så smidigt att ta med sig över allt, både lätt och liten. Perfekt på tåget, bussen eller i skolan. Efter som man fick med appar som pages,blir möjligt att verkligen använda den till skolarbeten. Man kanske inte skriver en hel rapport eller uppsatt på den men perfekt till genomgångar, små uppgifter, när man ska söka på saker. Man slipper helt enkelt bära runt på en tung dator i onödan. 
Tycker verkligen att alla som går i skolan borde ha en ipad, tror att det skulle hjälpa många. Efter som man kan ha allt på ett ställe. Sen är den ju självklart superbra till allt annat som soliala medier, serier, filmer osv. Är mer än nöjd med den, ett av mina bästa köp!
 

RSS 2.0