28 Juni 2014

work out
Något jag vill lägga ner tid på denna sommar är träning! Jag är en person som lätt ger upp när något känns jobbigt, närstan så fort jag känner motgång så slutar jag. Speciellt när jag bara gör saker för min egen skull, när jag vet att jag inte förstör någon annnan än mig själv. Vilket är en mindre bra egneskap hos mig. I vilket fall ska jag ge träningen ett seriöst försök! Det bästa stället att träna är faktiskt här på landet. Hatar nämligen att springa i skogen och när jag spinger vill jag helst inte möta något, vilket man sällan gör på en landsväg. Dessutom har jag färre måsten och kan fördriva min tid på annat! 
 
 

20 Juni 2014

Idag åker jag till vårt sommarhus på andra sidan Sverige. Det är både den bästa och värsta platsen. Det är liksom en annan oas där nere, allt går väldigt mycket långsammare. Kan både vara skönt och jobbigt med sega människor, skämtosido. Nej men det finns egnetligen väldigt mycket olika grejer att göra, nästan fler än vad det gör här hemma. Men det som inte finns är vännerna och efter en tid blir både släckt och familj, lite mycket.När saker att göra tagit slut och vädret inte är på ens sida, ja då vill man hem helt enkelt. Men det är väldigt fint där och när väl solen väljer att vara framme är det ett paradis. 
 
Nu är det så skönt att för den första sommaren har jag körkort, vilket gör att jag inte blir lika låst. Eftersom det är på landet finns det inte något vidare lokaltrafik. Finns en busshållplats ute vid vägen men har aldig sett någon buss, så jag vet inte. I vilket fall känns det skönt att de där rosa lilla kortet!
 
Förra sommaren hyrde jag och mamma hästar över en helg. Vilket jag tyckte var både roligt och mysigt. De var någonting nytt som vi aldrig gjort tidigare. Mamma tyckte dock att det var "tråkiga hästar". Men hoppas i alla fall att få hyra under en längre period den här sommaren, får se om hon går med på det. Den här sommaren har jag även betsämt mig för att ge vattenskidor och vindsurfing ett seriös försök. Ger så himla lätt upp och blir arg när jag inte lyckas direkt. Något jag borde jobba på..
 
Tror och hoppas att jag kommer skriva rätt mycket när jag är där nere. Har ju faktiskt varit rätt duktig med uppdateringen under Juni! Så hoppas på att jag kan hålla i det. Dessutom kommer jag troligen rätt mycket dö tid som jag kan fylla med bloggande. Sedan hoppas attt någon vänlig själ vill komma ner och hälsa på, får se hur allt blir och hur längre jag stannar. 
 
 

23 Juni 2014

MARC BY MARC JACOBS
 
 
Jag har verkligen kärat ner mig i saker från marc jacobs; väskor, klockor, smycken, fodral, allt! Allt är bara så snyggt! När jag åker till New York är det verkligen något jag kommer att kolla på och troligen köpa också. Just nu är jag väldigt sugen på en väska. Har så länge jag kan minnas älskar Louis Vuitton. Men är inte säker på vilken modell jag vill ha. Känns ovärt att köpa en neverful eftersom jag har min Michael Kors, dessutom tråkigt att väldigt många har just den modellen. När det är så mycket pengar måste man ju verkligen, verkligen vilja ha den och känna "det här är min väska", enligt mig i varje fall. En ännu större dörm skulle ju vara att köpa en celiné eller chanel väska. Alltså, då måste man sväva högt över målnen.. Men då behöver man väldigt mycket mer pengar eller väldigt generösa föräldrar, vilket jag inte har haha. Men åter till Marc, så älskar jag denna modell! Den är en perfekt storlek, precis lagom till de mesta. Finns en till modell som jag också gillar, sen är det bara att bestämma vilken färg man vill ha den i. Så många beslut..

19 Juni 2014

Let's talk about hair
 

Hår, hår, hår, mums! Haha de låter ju rätt äckligt när man säger det så. Men de kan ju vara så himla snyggt. Ändå låter de flesta, inklusive jag själv, det bara hänga. Vilket är  tråkigt!! Det finns ju ändå rätt många roliga frisyrer som är lätta att göra. Visst tar det lite extra tid, men man kan faktiskt också bli lite extra fin!

Till mitt försvar då.. Så är mitt hår väldigt svårt att jobba med. Både för längden och tjockleken. Det är svårt att bara "släng upp" håret i en donut eftersom två tredjedelar inte har någon stans att ta vägen. Sedan har jag naturligt väldigt rakt hår, så lockar håller inte heller. Det mest optimala håret är måste ju vara en bit över axlarna och att ha ett fint löshår, då kan man verkligen ha alla frisyrer! Men skulle aldrig kunna klippa av mitt hår, så det är inget alternativ. Får helt enkelt försöka hitta frisyrer som passar till mitt hår i stället.

Imorgon är det ju midsommar. En av de bästa grejerna med midsommar måste ju vara kransarna i håret! Så himla fint! Det vanligaste är väl att man sätter en krans på huvudet, men har tagit med några tips på hur man kan få in blommorna i en frisyr. 

 


19 Juni 2014

NYC!
 
Jag kan inte förstå detta! Jag åker till New York City om 113 dagar, får ont i hela kroppen av bara av tanken, längtar något fruktansvärt! Det är verkligen ett av mina drömresemål och nu ska lilla jag få åka till denna underbara stad. Helt sjukt, är så exalterad. Kommer att bo mitt i Manhattan i fyra dagar. Under dessa fyra dagar kommer jag vara 10000% turist haha. Ska verkligen göra allt, se allt, fota allt och sist men inte minst köpa allt! Mitt mål är att fylla min tomma resäska och kommer använda mig av mottot; shop until you drop. Så börjar verkligen känna behovet av ett jobb nu! Så jag kan leva livet som en riktig shopaholic i fyra dagar!
 

18 Juni 2014

favs atm
 
Här fyra av mina stora favoriter just nu! Älskar färg på läpparna, så himla snyggt och det blir lite roligare när det "händer någonting". Har dock tappat bort både min penna och mina läppstivt, så just nu kör jag mestadels på läppglans. Den andra stora favoriten är kavaj, alltså det kan vara det bätsa plaggat någonstin! Alla borde ha en i garderoben. Måste skaffa en till i vit, så fint nu när det är sommar! Jag gjorde ju mina fransar till studenten och måste ju säga att de var värt var ända krona! Inte minst att man slipper att kladda med maskaran, utan att de finns där hela tiden. Man ser helt enkelt mycket fräschare ut.
Köpte en hatt för ett tag sedan men har bara hunnit använda den ett par gånger. Men den har hunnit bli en favorit ändå. Det är inte så många som använder hatt, vilket jag tycker är lite konstigt efter som det är en fin accessoar som man kan ha till alla tillfällen.  Men det är lite roligt att kunna sticka ut från mängden ibland och inte se ut som alla andra. Dock är min lite stor, så kan endast använda den när det inte blåser, väldigt jobbigt att gå runt och hålla i hatten liksom haha

summer burst

Har haft två helt underbara dagar fyllda av musik och massa glädje, delade personer man tycker om och andra människor som älskar musiken lika mycket som än själv! Mycket bättre än så kan det inte bli.
 

13 Juni 2014

Be Fun
 
Finns dagar då man bara vill gå i pjamas hela dagen, men ändå måste klä på sig för att man ska iväg. Sådana dagar är ju dessa byxor perfekta, både snygga och väldigt bekväma. Sen kan man ju matcha hej vilt som jag gjort ovan.
Just nu känns det som var och varannan går runt med liknade byxor. Tycker även att väldigt många fatiskt ser ut som pjamas byxor också, vilket jag tycker är ett big nono! Men alla tycker olika och självklart får alla ha på sig va de själva trivs bäst i. Om ni är sugna på dessa byxor hittar ni de (här.)

11 Juni 2014

 
Nu när sommaren är här börjar även sommar rean komma lite smått. Nelly har ju rea på ipenip allt just nu, kanske inte har med sommaren att göra.. Men anyway så hittade några snygga sommarklänningar från just nelly. Har nämligen börjat att älska klänningar, det är så jäkla snyggt! Det är även något jag skulle vilja ha mer av i min garedrobär. Har inte några riktigt bra vardasklänningar, dessuom är nästan alla svarta, vilket inte är så kul på sommaren kanske. Skulle inte tacka nej till dessa.

Favoriten

I förrgår tog värdels bästa Marie-Louise studenten! Stort stort grattis till DIG! Är så sjukt stolt, glad och tacksam för att ha en sådan fin vän som du. Du är bäst på alla sätt och vis, massa kärlek till dig vännen!

7 Juni 2014

 
Underbart att se alla bilder från gårdagen! Fylls upp av lycka bara av tanken studenten. Vet inte hur man ska sammanfatta denna fantasktiska dag på bara några rader. Men kan ju säga att studenten var den bästa dagen i hela mitt liv! Vilket jag nog inte är ensam om att tycka. Är så oerhört glad, lycklig och tacksam över att ha så många fina människor runt om kring mig, som gjorde denna dag till den bästa. Skulle verkige inte blivigt de samma utan dem! En oförglömlig underbart magisk dag!

RSS 2.0