19 Mars 2014

boyfriend jeans
 
 

18 Mars 2014

 
Fick ELLE prenumeration i julklapp och älskar den lika mycket varje månad. Är en sådan person som blir överlycklig över att få saker när jag inte är förberedd, små saker i som förgyller vardagen. Spelar inte så stor roll vad det är utan mer att det är någonting. Denna tidning är ett typiskt exempel på detta. Vet att jag ska få den varje månad men ändå blir jag lika överraskad och glad när den ligger och väntar på mig i på mitt rum. 

14 Mars 2014

bathroom
 
I trean har jag haft många kurser där jag har fått friare arbetsområdet, vilket jag tycker är jätte bra! Det blir mycket roligare när man själv får välja vad man ska jobba med! En sådan kurs är Design 1, där vi nu har i uppgift att göra om ett rum, göra om eller göra något nytt för att få en ny känsla i ett rum. Jag frågade mamma och pappa om vi hade något rum hemma som vi kunde göra om. Vilket var badrummet i hallen! Den ser verkligen hemsk ut, dålig förvaring och ser riktigt stökigt ut. Efter som min bror simtränar varje dag, har han de som sitt förråd, till sådant som handukar, skolböcker och kläder. I vilket fall så ska det bli ändring på det! Jag gjorde ett litet kollage som inspiration. Ungefär så vill att det ska se ut, stilrent, classy och vitt. Vill ha känsla av lyx och elegans. Får hoppas att det blir bra!

11 Mars 2014

Go fresh
 
 

9 Mars 2014

Tog några bilder på Unik idag,som är en av mina absoluta favoriter.
 
Något av det bästa jag vet just nu är ridningen. Vet inte riktigt vad det är men mår så himla bra när jag är där! Har aldrig sätt mig själv som en häst eller stalltjej, men kanske är det haha? Tycker att det är helt underbara djur, vackra och intlegenta.
Det så häftigt att man kan få så stora djur att göra som man vill. Skulle vilja utveckla mina kunskaper ännu mer och lära mig frihetsdressyr! Har anmält mig till en specialdressyr till hösten så hoppas att de öppnar den gruppen. Skulle vara roligt att få rida en extra gång i veckan eller varannan vecka eller vad det blir. Famförallt blir mycket mer intensivt, tror att jag kommer att utvecklas mycket. Håller tummarna!!!
 

8 Mars 2014

Untitled #31
 
Fyra ruskigt snygga klockor, skulle vilja ha dem alla! Älskar verkligen klockor så himla fin detalj. Överlag tycker jag att Marc Jacobs har de snyggaste klockorna. Älskar min som jag fick när jag fylde år, har använt den i prencip varje dag sedan jag fick den. 
Funderar på att önska mig den trejde Marc klockan i student prisent, men den är ruskigt lik den jag redan har, så vet inte om det är ovärt.

8 Mars 2014

Dessa godningar låg hemma och väntade på mig i går. Åh vad jag blev glad! De är verkligen precis som jag ville att de skulle vara, helt perfekta. Kommer att använda dessa flitigt i vår och sommar då det blir lite varmare ute.  
Är så glad över att jag växt ikapp min egen längt, att mitt syke liksom växt ikapp min fysiska längd. Nu känner jag inte alls att jag är för lång och bryr mig inte heller om jag blir några cm längre. Förstår inte vad det varför jag var obekväm i min längd, kanske för att jag stack ut? Idag tycker jag bara att det är något positivt och fin att inte se ut som alla andra, oavsätt vad det är som gör ens utseende speciellt.
 
 

7 Mars 2014

spring 2014
 
 
 

2 Mars 2014

Detta lovet har jag hunnit lite av allt, men till mesta dels har jag tagit det lugnt. Har gjort lite nyttiga saker som att tränat, gått på promenad och pluggat. Faktiskt riktigt stolt över mig själv, det är annars sånt man brukar säga att man ska göra på lov fast aldrig orkar göra. Annars umgåts både med familj och vänner, shoppat, och i fredags var jag på avicii. Vilket självklart var lovets höjdpunkt, helt magiskt, går inte att beskriva utan måste upplevas. Vi hade jätte bra platser, vet inte om det beror på våra ljuva stämmor eller vår teknik som gör att vi lyckas komma så långt fram varje gång haha.
Är faktiskt riktigt nöjd med det här lovet, känns som jag hunnit med mycket av det jag ville samtidigt som jag tagit det lungt och hunnit vilat upp mig till nästa lov! 

1 Mars 2014

bootcut
 
H&M har ju börjat med tum storlekar vilket är positivt för många långa som korta, smala som breda. Det blir ju ett bredare utbud som helt enkelt som passar för fler. Jag tycker att det är jättebra eftersom alla byxor iprencip är förkorta.
Vet inte om alla långa och smala köpt byxor eller om dom inte tagit in byxor i mindre storlek än 29 med benlängd 34. Har nämligen varit inne i en rad olika butiker utan framgång haha. Bootcut jeans måste ju dessutom vara långa, annars ser det ju löjligt ut!  Funderar på att beställa från deras hemsida men vill ju veta hur långa de är. 

RSS 2.0